Holdbeskrivelser

Holdbeskrivelse gymnastik
Sæson 2020/2021

 


For de mindste
 

”Familiefræs”

Nye trænere, men samme koncept som de sidste par år med leg, dans og en masse redskaber. Holdene er for de 1– 5 årige og deres forældre/bedsteforældre.

Bemærk: risiko for sved på panden, da det forventes, at forældre er aktive sammen med deres barn. 

Familiefræs2 Facebookgruppe findes HER

 

Springhold

Pige Minispring

Pige minispringholdet er kun for piger - i alderen 5-8, både dem der har gået til gymnastik før, og dem der er helt nye.
Der vil selvfølgelig være en masse spring – der vil blive øvet vejrmøller, araberspring, håndstand, saltoer, måske endda flikflak og kraftspring.
Udover dette vil der blive øvet rytmiske serier, hvoraf vi fremviser en til opvisningen i marts, og der bliver fokus på udstrækning, hvor man kan øve at gå i både split og spagat.
Først og fremmest er der dog fokus på, at alle på holdet har det sjovt, får rørt sig og lærer en masse.
 
Deres Facebookgruppe findes HER
 

Drenge Minispring

For de friske drenge med lidt ekstra krudt, der skal brændes af på saltoer og flikflak. Vi bruger airtrack, trampolin og alm skummåtter til diverse spring øvelse.

Deres Facebookgruppe HER

 

Junior Spring

Her er aldersgruppen fra 9 år og op efter, hvor vi har fokus på spring af alle arter, samt rytmiske elementer i form serier og en masse udstræknings-øvelser. Vi forsøger at videreudvikle på de basis-ting, gymnasterne har med fra andre hold.

Holdet bliver ledt af de garvede trænere - Heidi Svane, Anne Holst og Charlotte Andersen.

Deres facebook gruppe finder HER

 

Turbo FRÆS

Holdet vil de dage, der er godt vejr, forgå udenfor, ellers er vi i gymnastiksalen holdet bliver en blanding af leg, træning og læring. Det vil primært foregå uden bold, men hvad der laves, på holdet vil variere fra gang til gang. Fx parkour, styrketræning, jorden er giftig, lege mm.

Holdet vil være for børn over 7 år, som tænker det kunne have interesse. Grunden til aldersgrænsen på 7 år er for jeg kan få børnene til at hjælpe mig, da jeg er alene om holdet.

  

For de voksne

Motions Damer

Motion til alle, du vil få rørt alle muskler og få en hyggelig time samtidig.

 

 

 


 

 
 
IF Trojka | CVR: 13902313 | Stadionvej 13, Hammershøj, 8830 Tjele