Holdbeskrivelser

Holdbeskrivelse gymnastik
Sæson 2018/2019

 


For de mindste
 

”Familiefræs”

Nye trænere, men samme koncept som de sidste par år med leg, dans og en masse redskaber. Holdene er for de 1– 5 årige og deres forældre/bedsteforældre.

Bemærk: risiko for sved på panden, da det forventes, at forældre er aktive sammen med deres barn. 

 

Springhold

Pige Minispring

Pige minispringholdet er kun for piger - i alderen 6-9, både dem der har gået til gymnastik før, og dem der er helt nye.
Der vil selvfølgelig være en masse spring – der vil blive øvet vejrmøller, araberspring, håndstand, saltoer, måske endda flikflak og kraftspring.
Udover dette vil der blive øvet rytmiske serier, hvoraf vi fremviser en til opvisningen i marts, og der bliver fokus på udstrækning, hvor man kan øve at gå i både split og spagat.
Først og fremmest er der dog fokus på, at alle på holdet har det sjovt, får rørt sig og lærer en masse.
 

Drenge Minispring

For de friske drenge med lidt ekstra krudt, der skal brændes af på saltoer og flikflak. Vi bruger airtrack, trampolin og alm skummåtter til diverse spring øvelse.

 

Junior/Senior Spring

Her er aldersgruppen fra 9 år og op efter, hvor vi har fokus på spring af alle arter, samt rytmiske elementer i form serier og en masse udstræknings-øvelser. Vi forsøger at videreudvikle på de basis-ting, gymnasterne har med fra andre hold.

Holdet bliver ledt af de garvede trænere - Heidi Svane, Anne Holst og Charlotte Andersen.

Deres facebook gruppe finder HER

 

Parkour

Parkour er spring og bevægelse på street-plan. På dansk vil vi nok bare kalde det "Jorden er giftig", men parkour er meget mere end bare en leg. Det er en måde at flytte sig fra A til B så hurtig som muligt og indeholder en masse tekniske øvelser. Vi skal øve afsæts-og landeteknik, klatre, øve balance, styrke vores muskler, slå koldbøtter, lave saltoer og meget mere. Når vejret tillader det, træner vi også ude, så tag altid både indendørs- og udendørssko med. Så er du en vild "abekat", der elsker at hoppe rundt på ting, løbe stærkt, klatre og lege, så er parkourholdet lige noget for dig. Det bliver VILDT sjovt. Holdet er både for drenge og piger i alderen fra 6 år og op efter.

Træner for holdet er er Andrè Axelsen, der netop har gennemført en ironman, har en del erfaring fra træningsbanerne i militæret/hjemmeværnet og er selv lidt af en "abekat”
 

 

For de voksne

 

Zumba
Vi fortsætter med zumba som vi ”plejer”. Holdet henvender sig til voksne 15-107 år, der er vild efter at bevæge kroppen til samba, rumba og lign. rytmer, spædet op med en gang puls, sved og beat. Zumba opstod for mere end 10 år siden i Mellemamerika, hvor en mandlig fitness instruktør havde glemt sit aerobic musik. I stedet fandt han et par cd`er med latinamerikansk musik, og improviserede sig igennem træningen. Det blev en kæmpe succes, og den glade træningsform har nu spredt sig til hele verden… og igen i år også Hammershøj.

Det er som altid den skønne, energiske Susanne Knudsen, der kyndigt leder deltagerne gennem den udfordrende og sjove træning! Susanne har været instruktør i 7 år, og til daglig er hun shop ansvarlig på http://www.workoutshop.dk/

Her deler hun sin viden omkring træning på den tilhørende blog (første indlæg kan findes her http://www.workoutshop.dk/blog/velkommen-ny-fitness-toej-shop/)

 

 

 


 

 
 
IF Trojka | CVR: 13902313 | Stadionvej 13, Hammershøj, 8830 Tjele