Holdbeskrivelse

Familieholdet:  OBS: Holdet udgår i sæson 20/21 som fast hold, og erstattes af forskellige ture/arrangementer målrettet børn og deres familier. 
 
Holdet til børn fra 5 år - ca. 11 år*
 
*OBS: De yngste børn (5 - 9 år) skal være ifølge en voksen. De lidt ældre børn, må gerne deltage uden voksen.
 
Vi træner cykelfærdigheder og motion på en sjov måde igennem lege som stafetter, "forhindringsbane", fangeleg m.m. Vi bruger også skolens cykelspor nede i skoven samt mtb sporet hjemme hos Klara. Og engang imellem cykler vi ud af "banen" mod Vorning eller Kvorning og øver at få nogle km i benene og cykle sammen med andre.
 
Vi træner en time. Husk cykelhjelm og vandflaske.
 
Vi træner som udgangspunkt oppe på skolens (Hammershøj skole) område med mindre andet aftales på facebook.
Vi træner frem til sommerferien, og igen i efteråret til og med uge 37.
 
Husk: Tilmelding skal ske i barnets navn. Kontingent gælder for et helt år fra marts til marts.
 
Ansvarlig for holdet: Klara K. Kjeldsen
 
 
 
Fælleshold - Alle:
Vi cykler hver dag mandag-torsdag + søndag med skiftende holdkaptajner. Alt efter fremmøde deler vi os i hold i forskelligt tempo og distance. Jo flere der dukker op, jo bedre kan vi dele os i hold.
 
Ansvarlig for holdet: Blandet - de forskellige holdkaptajner melder ind.
 
 
 
Kvinder i sadlen: Nyt Nyt Nyt !!!
Med "Kvinde-holdet" håber vi på at kunne trække flere kvinder med ud på cyklerne i klubregi. Vi cykler ca. 12-25 km. alt efter vind og vejr, i et stille og roligt tempo hvor alle kan være med. Jo flere vi er, jo bedre kan vi dele os i hold. Måske vil nogle cykle mere end 25 km., og for andre er det rigeligt med 12-15 km.
Holdet er for alle kvinder, uanset om man er total nybegynder eller erfaren rytter. Vi cykler på asfalt.
 
Ansvarlig for holdet: Klara K. Kjeldsen
 
 
 
Cykel-fitness: Nyt nyt nyt !!!
Cykel-fitness er et kombineret cykel-/styrketræningshold, hvor vi cykler en rute på 10-15 km, med indlagte stop undervejs, hvor vi laver forskellige styrke- og konditionsprægede øvelser - lidt ligesom "natur-fitness". Konceptet tager afsæt i at vi skal hygge os, få sved på panden og have en følelse af, at vi har trænet hele kroppen godt igennem når vi kommer hjem.
Holdet er for alle både kvinder og mænd. Det er nødvendig at have en cykel, der kan cykle på grusvej / markvej / skovvej, men det behøver ikke at være den dyreste mtb. 
 
Ansvarlig for holdet: Klara K. Kjeldsen
 
 
 
MTB:
Vi cykler som udgangspunkt hver weekend; lørdag eller søndag, alt efter hvad folk melder ind på facebook.
Vi cykler i Fussingø, Undallslund (Viborg) eller et helt tredje sted alt efter vind og vejr.
 
Ansvarlig for holdet: Blandet 
 
 
 
MTB - Begynder:
Er du helt ny på MTB eller blot lidt usikker på grundteknikken i at køre på rigtige singeltracks, så er MTB begynderholdet et godt sted at starte.
 
Vi starter stille og roligt med at køre nogle få lette spor og arbejde med grundteknik. Vi har ikke fokus på at køre en masse km, men der imod fokus på at få styr på teknikken. Vi kører i Fussingø, Undallslund (Viborg) (hvis folk har mulighed for at komme der op) og på Klaras lille mtb spor i Hammershøj. 
 
Ansvarlig for holdet: Klara K. Kjeldsen
 
 
IF Trojka | CVR: 13902313 | Stadionvej 13, Hammershøj, 8830 Tjele